Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2012 » Май » 2 » "Вісник Мрії" продовжує інформаційну кампанію "Медіа простір повинен бути екологічним!"
22:19
"Вісник Мрії" продовжує інформаційну кампанію "Медіа простір повинен бути екологічним!"

Видавництво "Вісник Мрії" продовжує інформаційну кампанію під девізом: "Медіа простір повинен бути  екологічним та безпечним для дітей!" Ця кампанія, по-перше, передбачає ознайомлення аудиторії зацікавлених користувачів інтернет видавництва з заходами в рамках Всеукраїнського експерименту з впровадження медіаосвіти в навчально-виховний процес ЗНЗ України. 

На цей час вже створений цикл роликів Дніпропетровського семінару, що був проведений для учителів-експериментаторів нашого регіону. Сьогодні, 2 травня 2012 року, опубликовані нові відеозвіти за участю керівника Всеукраїнського експерименту, заступника директора Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, завідувачки лабораторії ПМКМ в Україні, Любов Найдьоновій.

Науковий керівник доповідала на секції "Інноваційні технології в освіті. Медіаосвіта", яка відбулась в Класічном приватном університеті в рамках ІІІ Міжнародного освітнього Форуму "Особистість у єдиному освітньому просторі". 

Пропонуємо перші відеозвіти - доповідь Любов Антоновні Найдьоновій з теми "Психологічні механізми медіаосвіти дітей різного віку", 27 квітня 2012 року у Запоріжжі.



Частина 1. Про державну політику в сфері регулювання інформаційного простору. Любов НАЙДЬОНОВА, заступник директора Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, завідувачка лабораторії ПМКМ в Україні.


Частина 2. Ризики дітей до 4 років. Запоріжжя, 27 квітня 2012 року. Любов НАЙДЬОНОВА, заступник директора Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, завідувачка лабораторії ПМКМ в Україні


Про впливи медіа на дітей до 7 років


Любов Найдьонова - ризики дітей 9-14 років

Любов Найдьонова - ризики дітей 14-16 років

Просмотров: 658 | Добавил: rm | Теги: Любов Найдьонова | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter