Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2012 » Июнь » 4 » Стартувала програма обмінів "Відкритий світ" за участю нашого делегата
17:15
Стартувала програма обмінів "Відкритий світ" за участю нашого делегата

З джерел програми "Відкритий світ" стало відомо, що заходи у Вашингтоні, в яких взяла участь Ірина Старова, завершилися. Портал ШП готує репортажі про перебування делегата ДЮГО "Республіка МРІЯ" у столиці США.


Згідно розкладу нинішньої програми, Ірина Старова Рейсом № 1141 Авіакомпанії Юнайтед Ейрлайнс (United Airlines) з групою делегатів вже прибула до остінського аеропорту Бергстром (штат Техас). У місті Остін відбудеться професійна та культурна програма ознайомлення делегатів з життям в  Сполучених штатах та особливостями вирішення екологічних питань.

"Оскільки різниця в часі між Америкою і Європою становить 9:00, то, якщо у нас 7 ранку, в Техасі вже 4 вечора. І завтра українська делегація, прибувши до столиці штату у місто Остін, встигне лише зробити авто-екскурсію та познайомитись з містом" - пояснив керівник МГЕІВ "Вісник Мрії" Андрій Єлькін. І-видавництво буде забеспечувати інформаційну кампанію візиту української делегації.

Нагадуємо, що приймаючою організацією у Техасі є відомий «Центр безпечної енергії» з штаб-квартирою у Каліфорнії. Місія «Центру безпечної енергії» полягає у підтримці зростання незалежних неурядових організацій, що опікуються енергетичними питаннями у країнах колишнього Радянського Союзу, за рахунок встановлення зв’язків з їхніми колегами в Америці та інших країнах задля поєднання спільних зусиль, а також розбудови сили і ефективності неурядових організацій країн колишнього Радянського Союзу.

Інід Шрайбман, співзасновниця і директор «Центру безпечної енергії» (ЦБЕ), починаючи з 1985 року провела більше тридцяти двосторонніх програм обміну з колишнім Радянським Союзом у сфері бізнесу, охорони довкілля, політики та пов’язаних з ними професійних галузях. З 1995 р. ЦБЕ продовжував проводити програми з країнами колишнього Радянського Союзу. З 2004 р. ЦБЕ встиг успішно прийняти в себе представників 24 обмінних програм, організованих  центром «Відкритий світ», загалом 181 учасника.

До речі, Інід Шрайбман була неодноразово у Запоріжжі та в інших містах України. Брала участь у заходах ВЕР «Хортицький форум».

За повідомленням місцевого приймаючого координатора «Центру безпечної енергії» Тамари Ковальські (Tamara Kowalski), яка у 2011 році відвідала ДЮГО "Республіка Мрія" Запорізького навчально-виховного комплексу №19, завтра з ранку делегатів очікує Шістнадцята щорічна екскурсія-показ «Крутий дім Остіна».
Товариство «Сонячна енергія Техаса» (Texas Solar Energy Society) і «Енергоекологічний будинок Остіна» (Austin Energy Green Building) спонсують екскурсію-показ будинків, що мають найкращі енергоефективні проекти і використовують екологічно збалансовані будівельні технології. 

 
 Місце для фото Ірини Старової

Продовжуємо очікувати вісті від Ірини Старової та наші новини.

Матеріал підготував Андрій Єлькін 

Просмотров: 580 | Добавил: rm | Теги: Відкритий світ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter