Брендові одяг та взуття
|
|
misterbicips | Дата: Среда, 25.01.2023, 21:43 | Сообщение # 1 |
Братство Мечты
Статус: Оффлайн
| Привіт! Яке взуття вважаєте найбільш красивим, елегантним і водночас зручним? Яких брендів одяг та взуття любите найбільше? Який стиль найбільше імпонує вам? Поділіться досвідом вибору, купівлі та носіння.
|
|
| |
rozhkov-dmitro | Дата: Среда, 25.01.2023, 21:58 | Сообщение # 2 |
Созидатель Мечты 1 ступень
| Привіт. Я люблю просто якісне та зручне взуття, стильний одяг. А краса - питання індивідуальне та суб'єктивне. Комусь можуть бути туфлі красиві, а для когось вони будуть ну взагалі ніякі. Взуття має бути правильним, якісним та зручним однозначно. Одяг має бути якісним, стильним та комфортним.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Среда, 25.01.2023, 22:27 | Сообщение # 3 |
Братство Мечты
| Я теж вважаю, що взуття має бути зручним. Навіть крапку можна було б поставити на цьому ) Але ще хотілося б, щоб воно було стійким та служило не один місяць, особливо якщо це стосується дорогого взуття. Те ж саме стосується, по факту, одягу.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Среда, 25.01.2023, 22:33 | Сообщение # 4 |
Братство Мечты
| Цитата misterbicips ( ) Привіт! Яке взуття вважаєте найбільш красивим, елегантним і водночас зручним? Яких брендів одяг та взуття любите найбільше? Який стиль найбільше імпонує вам? Поділіться досвідом вибору, купівлі та носіння. Привіт. Я дуже не рівно дихаю до італійського одягу та взуття, наприклад. От вони, як правило, найкрасивіші. Та і по зручності одяг і взуття від італійських брендів для мене на першому місці. Дуже подобаються моделі спортивного взуття від Premiata, наприклад. Або класика від Salvatore Ferragamo https://helen-marlen.com/ua/brands/salvatore-ferragamo . Такі одяг, взуття і красиві, і зручні та комфортні. Є ще багато італійських брендів, які мені до вподоби. Маю чималу частину свого гардеробу від італійських виробників. Саме тому їх раджу всім любителям красиво й стильно одягатись.
|
|
| |
violenashilkova | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 18:47 | Сообщение # 5 |
Участник проекта
| Мені подобаєтся взуття фірми Антонио Биаджи
|
|
| |
natakaglo | Дата: Среда, 22.02.2023, 23:21 | Сообщение # 6 |
Участник проекта
| одягаюсь в секонді і дуже задоволена
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Суббота, 04.03.2023, 14:37 | Сообщение # 7 |
Участник проекта
| У меня вот тоже есть желание начать заказывать одежду через интернет, но есть и страхи вместе с этим, что делать если не подойдёт, посоветуйте проверенные магазины?
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Дата: Суббота, 04.03.2023, 14:44 | Сообщение # 8 |
Созидатель Мечты 2 ступень
| Мені подобається замовляти одяг через інтернет. Найчастіше купую саме в Агер, тому що тут є як жіночий одяг, так і чоловічий, дитячий. Асортимент великий і якість відмінна, є повернення при потребі. Купила собі стильні штани-кюлоти https://ager.ua/women/zhenskie-bryuki/modeli_kyuloti/ ось тут ви можете ознайомитися з представленими моделями. Якість на висоті, по фігурі сіли ідеально, як на мене, це дуже важливо для одягу. Думаю, ви також можете тут подобрати собі.
|
|
| |
irishasanina312 | Дата: Среда, 22.03.2023, 19:49 | Сообщение # 9 |
Авангард Мечты 2 ступень
| через интернет часто не угадываешь с размером
|
|
| |
smoskal425 | Дата: Вторник, 28.03.2023, 20:53 | Сообщение # 10 |
Созидатель Мечты 1 ступень