Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2016 » Август » 17 » Запоріжжя приєднується до Всесвітньої кампанії "Global Green Action Week" - 2016
10:40
Запоріжжя приєднується до Всесвітньої кампанії "Global Green Action Week" - 2016

П’ятий рік поспіль Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86», за підтримки Шведського товариства охорони природи та у співпраці з іншими партнерськими організаціями, проводить щорічні «Тижні екологічного споживача» (ТЕС) — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. 

ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня.

Цього року кампанія проходитиме під гаслом «Живи органічно!» і буде сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції.

Запорізька міська екологічна громадська організація «Мама-86-Запоріжжя» запрошує школи міста та області долучитися до інформаційної кампанії в рамках ТЕС і прийняти участь у конкурсі плакатів/малюнків для школярів та в огляді розробок уроків педагогів.

Тематика конкурсу: «Живи органічно!». Вимоги до учасників конкурсу та оформлення робіт у Положенні про конкурс:  

http://do-school19.ucoz.ua/2016-2017/TEC-2016/polozhennja_pro_konkurs.pdf

22-25 вересня буде обрано найкращі малюнки/плакати і організовано виставку, в рамках якої МЕГО «Мама-86-Запоріжжя» буде проводити нагородження переможців та призерів конкурсу.

За результатами огляду розробок уроків педагогів «Живи органічно» буде підготовлено друга (оновлена) редакція збірника уроків «Живи органічно». Автори розробок будуть нагороджені сертифікатами ВЕГО «МАМА-86» та Представництва Всесвітньої кампанії «Global Green Action Week» в Запоріжжі. Положення про Обласний Огляд розробок уроків: 

http://do-school19.ucoz.ua/2016-2017/TEC-2016/polozhennja_pro_ogljad_rozrobok_urokiv-zhivi_organ.pdf

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 599 | Добавил: rm | Теги: Конкурси, тес, Запоріжжя, екологічна освіта, тиждень екологічного споживача, Global Green Action Week, Живи органічно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter