Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2015 » Май » 31 » Зацікавлені сторони обговорять забезпечення рівного права на воду та санітарію у Запоріжжі – круглий стіл 4 червня 2015
11:30
Зацікавлені сторони обговорять забезпечення рівного права на воду та санітарію у Запоріжжі – круглий стіл 4 червня 2015

4 червня, у четвер, о 11.00 у приміщенні Орхуського центру Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації за адресою  вул. 40 років Радянської України, 72а відбудеться Круглий стіл зацікавлених сторін з обговорення результатів аналізу ситуації щодо забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та Запорізькій області.

В ході Круглого столу відбудеться  обговорення проекту самооцінки, який підготували експерти Запорізької міської екологічної громадської організації «МАМА-86-Запоріжжя» із зацікавленими сторонами.

Всі зацікавлені сторони отримали офіційні запрошення МЕГО «Мама-86-Запоріжжя» та тексти короткої версії ситуаційного аналізу для попереднього ознайомлення. Файли з повною версією самооцінки та з програмою заходу розсилаються в електронному режимі за запитами. Запрошення направлені до КП «Водоканал», до департаментів та управлінь Запорізької міської ради та Запорізької облдержадміністрації, які є сторонами налагодження процесу забезпечення справедливого доступу до водопостачання та водовідведення, до головного управління Держсанепідслужби у Запорізькій області, до офісів об’єднань громадянського суспільства.

Круглий стіл має на меті налагодження діалогу заінтересованих сторін з питань забезпечення рівного права на воду та санітарію в Запоріжжі та в Запорізькій області, включаючи обговорення проекту самооцінки «Аналіз ситуації із забезпечення рівного права на воду та санітарію у Запоріжжі: місцевий рівень» , яка на період лютий-травень 2015 року має місце в запорізькому регіоні. Широке коло учасників – представники місцевих органів влади, громадських організацій, підприємств постачальників послуг – обговорюватимуть питання державного управління у сфері забезпечення рівного доступу до води та санітарії, скорочення географічної нерівності доступу до послуг ВП і ВВ, забезпечення доступу для вразливих та маргіналізованих верств населення, підтримання прийнятних для всіх цін на послуги водопостачання та каналізації.  Дискусія стосуватиметься, зокрема, задовільності нормативно-правової бази у відповідної сфері, стану її дотримання і шляхів вдосконалення, інформування та залучення широкого кола заінтересованих сторін, зокрема, громадянського суспільства, тощо.

Відеофіксацію та інформаційну підтримку Круглого столу здійснюватиме Міжнародне екологічне громадське web-видавництво «Вісник Мрії».

Нагадуємо, що запорізький ситуаційний аналіз виконаний у рамках мережевого проекту «Забезпечення рівного права на воду та санітарію в Україні» Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку – SIDA.

Запрошуємо взяти участь у круглому столі представників зацікавлених сторін та пропонуємо надсилати заявки на адресу vestnikm (at) gmail.com

Регіональний координатор:

0955019140 (Андрій Єлькін)

Сайт: http://vestnikm.wix.com/water

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 616 | Добавил: rm | Теги: Круглий стіл, МАМА-86, МАМА-86-Запоріжжя, партнерство, ОГС, рівне право на воду, НПО | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter