Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2013 » Октябрь » 28 » Відбудеться найбільш резонансна медіаосвітня подія року
13:48
Відбудеться найбільш резонансна медіаосвітня подія року
31 жовтня – 1 листопада 2013 року в м. Києві (за адресою вул. Саксаганського 6, Будинок Кіно) Академія Української Преси в партнерстві з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України проведе Другу міжнародну наукову-методичну конференцію «Практична медіаграмотність».

Чільними подіями конференції стануть доповідь Голови Фінської асоціації медіаосвіти Оллі Вестернена «Медіаосвіта в фінській школі» (за підтримки Посольства Фінляндії в Україні) та презентація проекту Інституту кіномистецтва (м. Варшава) «Шкільна відеотека», яку проведе Агата Сотемска (за підтримки Польського Інституту в Києві).

Українські учасники – 150 вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, науково-педагогічних працівників педагогічних вишів, закладів післядипломної педагогічної освіти, які впроваджують медіаосвіту з 2011 року. Їх участь стала можлива завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження» та Програми У–Медіа.

Довідка: Медіаосвіта - це навчання теорії та практичним умінням для опанування сучасних мас-медіа. Медіаосвіта – один з усталених і апробованих способів формування попиту на якісний журналістський контент. Медіаграмотність є похідною та результатом медіаосвіти, це здатність адекватно сприймати та інтерпретувати медіатексти. На нашу думку, суспільство потребує цих навичок саме тепер, коли спостерігається новий виток сильного політичного та корпоративного контролю над основними медіаресурсами.

На сьогодні медіаосвіта вже близько двох десятиліть як впроваджена у сталих демократичних суспільствах де є частиною шкільних програм: окремим предметом або інтегрована в різні навчальні предмети.

Контакти для акредитації:

Оксана Волошенюк, Директор АУП, координатор проекту

Тел.:(067)5049802

E-mail: info@aup.com.ua

веб-сторінка: www.aup.com.ua

Просмотров: 760 | Добавил: rm | Теги: МФ Відродження, АУП, У-Медіа, медіаосвіта | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0
Flag Counter