Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2015 » Май » 14 » Відбудеться 6-та Київська Міжнародна Модель Організації Об’єднаних Націй
13:26
Відбудеться 6-та Київська Міжнародна Модель Організації Об’єднаних Націй

27 – 31 травня 2015 року в рамках Фестивалю АРСЕНАЛ ІДЕЙ  відбудеться 6-та Київська Міжнародна Модель Організації Об’єднаних Націй.
 

ГОЛОВНА ІДЕЯ

Сьогодні питання досягнення сталого миру у глобальному контексті – чи не найголовніша парадигма усіх міжкультурних діалогів. Інтерактивний освітній фестиваль МИР У ДИТЯЧИХ ДОЛОНЯХ 2015 намагається розкрити цю тему у власний спосіб шляхом налагодження комунікації на міждисциплінарному рівні в освітній сфері. Модель Організації об’єднаних націй, як захід, покликаний розкрити зокрема культурний вимір дипломатії, має стати центральною складовою  такої комунікації. Обмін знаннями, цінностями, та досвідом з метою налагодження міжкультурної взаємодії та зміцнення взаєморозуміння між представниками різних культур – це той шлях, яким ми воліємо покращувати цей світ. Ми вважаємо, що  повага і визнання культурного різноманіття, та культурна дипломатія як метод просування цих цінностей – має є фундаментом будь-якої ефективної міжнародної взаємодії.

        Модель Організації Об’єднаних Націй – це міжнародна освітня програма, яка вже 45 років надає можливість школярам та студентам різних країн світу  поринути у вирій політики та дипломатії, докладно ознайомитись з діяльністю ООН.Модель Організації Об'єднаних Націй є автентичною імітацією конкретних органів ООН, комітетів і конференцій, таких як Генеральна Асамблея, Рада безпеки, Комісія зі сталого розвитку тощо. У МООН, студенти крок за кроком перетворюються у послів країн-членів ООН, займаються обговоренням поточних питань порядку денного, вирішенням питань цього великого та складного світу.

Модель Організації Об’єднаних Націй – це рольова гра, в ході якої на основі застосування оригінальних правил і процедур відтворюється робота різних органів ООН  з обговоренням тих же питань, які стоять на порядку денному  Організації.

 
ІНТЕРАКТИВНІ МОЖЛИВОСТІ МОДЕЛІ ООН
Інтерактивний освітній фестиваль для молодих людей віком від 14 до 25 років покликаний продемонструвати найбільш ефективні та прогресивні напрацювання у сфері альтернативної освіти за останні роки.

Фестиваль МИР У ДИТЯЧИХ ДОЛОНЯХ 2015 ставить собі за мету створення інтерактивног простору для заохочення проактивного світосприйняття та креативного мислення, творчих та наукових пошуків, досліджень, генерування ідей, всебічного розвитку дітей та підлітків.
 
Концепція рольової гри моделювання ООН є одним із небагатьох інноваційних втілень такої альтернативної освіти для дітей в Україні.

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ ООН У РАМКАХ ФЕСТИВАЛЮ АРСЕНАЛ ІДЕЙ:
•         Гра відбудеться у формі моделювання Генеральної Асамблеї ООН.
•         Кількість делегатів - 60 (по 2 делегати від 1 країни).
•         Вперше - вік делегатів 14 – 25 років – учні 8-11 класів та студенти  університету.
•         Модератори – 2 школярі 11 класів, 2 учасника оргкомітету KIMUN.
•         Терміни проведення - 5 днів.
•         В якості експертів та почесних гостей запрошені народні депутати України, представники дипломатичних місій в Україні, міжнародних організацій, державних структур, провідні науковці.
•         Кожен делегат отримає сертифікат учасника.
•         Мова гри – українська, російська, англійська (виступи почесних гостей).
 
​​Тема конференції та питання для обговорення:
«СУЧАСНІ ВИКЛИКИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»
1. Культурна дипломатія. Світ після 2015 року
2. Вплив технологізації на розвиток культури та збереження культурної спадщин
3. Доступ до освіти
4. Імплементація та виконання міжнародних угод як основоположний елемент системи захисту та охорони навколишнього середовища. (Кіотський протокол)
 
Реєстрація учасників триває до
​22 травня 2015 року. Анкету можна заповнити тут:
https://docs.google.com/forms/(укр.)
https://docs.google.com/forms/ (рос.)
 
РЕЗУЛЬТАТ
В результаті роботи конференції її учасниками буде розроблений проект резолюції по актуальним на сьогодні питанням. Прийняту в результаті голосування Генеральної Асамблеї Резолюцію пропонується направити до Представництва ООН в Україні а також до Офісу ООН в Нью-Йорку аби показати небайдужість Українського суспільства до тих чи інших питань, висловити пропозиції української молоді відносно способів вирішення актуальних для міжнародної спільноти проблем.
 
Контакти:
тел. +38 050 988 21 04
е-mail: kyivmodelun@gmail.com
http://mun.kiev.ua - сайт KIMUN
http://vk.com/kievmun2015
https://www.facebook.com/pages/Kiеv-International-Model-UN

Ми будемо раді бачити Вас серед учасників нашої конференції!

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 625 | Добавил: rm | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter