Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2015 » Октябрь » 9 » В Запоріжжі відбулася "Органічна трибуна" - ВІДЕО
10:34
В Запоріжжі відбулася "Органічна трибуна" - ВІДЕО

4 жовтня, в неділю, на одній з найкрасивіших центральних площ міста Запоріжжя, площі Маяковського, з 12:00 до 15:00 силами місцевих екологічних громадських організацій "Мама-86-Запоріжжя" і "Республіка Мрія" була проведена інформаційно-просвітницька акція "Органічна трибуна". 
 


Акція готувалася для жителів і гостей обласного центру - відвідувачів площі і всіх зацікавлених громадян у рамках регіональної програми "тижня екологічного споживача" і передбачала наступні заходи:
- Виставку художніх плакатів запорізьких школярів "Живи органічно!" і можливість сфотографуватися разом з кращими плакатами;
- Поширення тематичних інформаційних буклетів та сувенірної продукції (сумок, наклейок, блокнотів) Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86" в ході інформаційно-комунікаційних конкурсів;
- Запис відеозвіту про хід акції та можливість через нашу "органічну трибуну" звернутися до глядачів майбутнього фільму із закликом про необхідність оволодіння навичками екологічно відповідального споживання.

В ході акції за допомогою наших волонтерів запорожці дізнавалися про органічні продукти, як їх відрізнити від псевдо-органічних продуктів, чому тільки вони можуть гарантувати безпеку для здоров'я людини, як усілякі брендові знаки на упаковках можуть обманювати споживачів продуктів харчування.
 
Волонтери громадських організацій розяснювали, наскільки вітчизняний агробізнес наблизився до реалізації відповідального органічного виробництва, які виробники Запорізької області мають відповідні сертифікати і збагачують місцевий ринок органічними нешкідливими для здоров'я споживачів продуктами.
 
Обговорювалася проблематика подальшого розвитку органічного ринку на місцевому рівні.

Нагадуємо, що тиждень екологічного споживача (ТЕС) є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, проводиться одночасно у 25 країнах світу. Цього року кампанія проходила з 28 вересня по 4 жовтня під гаслом «Живи органічно» і була сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції. 
 
Представники ВЕГО «МАМА-86» впевнені, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. 

Новинний сюжет ТРК "АЛЕКС":

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 680 | Добавил: rm | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, НУО, Республіка Мрія, акція, Живи органічно, Органічна трибуна | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter