Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2013 » Апрель » 11 » В Запоріжжі обговорювали систему цінностей молоді
22:20
В Запоріжжі обговорювали систему цінностей молоді

10 квітня в Центрі молоді  відбувся Круглий стіл з питань формування системи цінностей молоді через журналістську діяльність газетних видань. Для участі в заході були запрошені куратори редакцій газетних видань молоді навчальних закладів міста Запоріжжя та Запорізької області.

Співорганізаторами Круглого столу виступили Запорізька обласна молодіжна громадська організація «Акцент» і Всеукраїнська громадська організація «Правозахисний громадський рух «Російськомовна Україна».

Перед медіа-педагогами (головними редакторами періодичних видань) виступив депутат Верховної ради Вадим Колесниченко. Він акцентував увагу на питаннях формування духовності та морально-етичних якостей підростаючого покоління, говорив про фактори впливу на світогляд молодих людей, про свою політичну діяльність щодо захисту прав російськомовного населення.

В ході Круглого столу силами МГІВ «Вісник Мрії» виконувалася відео фіксація, тому у найближчий час після підготовки до публікації  відео звіти будуть у відкритому доступі на сайті Ютубе

Від спільноти «Вісник Мрії – новий формат» на засіданні був присутнім керівник медіа освітнього проекту Андрій Єлькін.  Він розповів про хід інноваційного проекту з розвитку репортерської майстерності та медіа-інформаційної грамотності учнів Запорізького навчально-виховного комплексу №19.

Пропонуємо Вашій увазі перший ролик з засідання, де народний обранець роз'яснює, чому на його погляд в Україні не можна створити громадське телебачення.


Другий ролик. Вадим Колесниченко про Національну ідею


Владимир Сыстеров:


Просмотров: 555 | Добавил: rm | Теги: Вадим Колесниченко, Акцент, Вісник Мрії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter