Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2013 » Июнь » 5 » В країнах ЄС втілюють принцип розширеної відповідальності виробника
10:27
В країнах ЄС втілюють принцип розширеної відповідальності виробника
В країнах ЄС вживають практичні заходи із запобігання утворенню електроних відходів, повторно використовують та переробляють їх більшу частину, втілюючу принцип розширеної відповідальності виробника.

Про це розповіла експерт проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів", кандидат технічних наук Ганна Виговська, представляя "електронні” директиви ЄС.

Г.П. Виговська - Правове регулювання


Жан-Франсуа Море коментує виступ Виговської


Нагадуємо:

30 травня 2013 року у конференц-залі Національної академії наук України в Києвівідбувся круглий стіл з обговорення підходів до вирішення проблеми електронних відходів в Україні за європейськими стандартами

Захід провела Всеукраїнська екологічна громадська організація "МАМА-86" в рамках проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Круглий стіл зібрав понад 90 учасників з різних секторів суспільства – центральної й регіональної влади міжнародних програм й проектів, фахівців та експертів, українського та європейського бізнесу, НУО, що працюють у сфері відходів та ЗМІ – для обговорення заходів з покращання ситуації з електронними відходами в країні. Рекомендації круглого столу будуть передані до відповідних державних органів влади з метою лобіювання впровадження стандартів ЄС щодо електронних відходів в національне законодавство.

Метою проекту "Громадське лобіювання впровадження в Україні європейських підходів до вирішення проблеми електронних відходів", що здійснюєтьсяВсеукраїнською екологічною громадською організацією "МАМА-86" за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження", є громадське лобіювання впровадження стандартів ЄС в Україні для створення ефективної сфери поводження з електронними відходами та створенні прикладу (кейсу) ефективного функціонування на практиці законодавчо закріпленої схеми поводження з електронними відходами.

***

Мета Європейської програми – сприяти європейській інтеграції України через поєднання зовнішнього тиску Європейського Союзу з внутрішнім тиском українського громадянського суспільства для утвердження цінностей відкритого суспільства в Україні.

Просмотров: 662 | Добавил: rm | Теги: МАМА-86, електронні відходи | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter