Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2014 » Март » 26 » Стартував фотоконкурс «Україна Єдина»
15:49
Стартував фотоконкурс «Україна Єдина»

Покажіть нам, що для Вас означає незалежність, суверенітет і територіальна цілісність України! Надсилайте фото на конкурс, щоб виграти одну з трьох фотокамер! 

Як виглядає незалежна, суверенна, ЄДИНА Україна? Як ви і ваші друзі демонструєте єдність України? Покажіть нам як вона виглядає єдність в Україні! Надішліть фото на конкурс «Україна Єдина» та отримайте шанс виграти одну з трьох чудових фотокамер! З березня по квітень 2014 року Ваші світлини можуть бути опубліковані на офіційному веб-сайті та сторінці Facebook Посольства США. Ми хочемо знайти найкращі візуальні приклади незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Завдяки цьому конкурсу широка громадськість зможе побачити єдність України. 

Як прийняти участь у Конкурсі 

Зробіть у своєму оточенні оригінальний знімок на тему «Україна Єдина» та надішліть на електронну адресу:ukrainephotocontest@gmail.com. Як тільки фотографію надіслано на електронну скриньку Конкурсу, вона вважатиметься остаточною заявкою і її більше не можна буде переробляти, редагувати або замінювати іншою. Конкурсанти можуть подавати не більше, ніж три фото. Участь у цьому Конкурсі автоматично означає прийняттяофіційних правил конкурсу. Фотографії, надіслані на конкурс, можуть бути опубліковані на сторінці Facebook Посольства США. 

Будь ласка, надсилайте фотографії у вигляді додатків до електронного листа. Тільки фотографії, прикріплені до вашої електронної пошти, будуть прийняті. Будь ласка, не надсилайте посилань на ваші фотографії, які зберігаються в іншому місці - ці фото не будуть прийняті на конкурс. 

Конкурс починається 19 березня 2014 року. Фотографії можна надсилати до 12:00 (за київським часом) 14 квітня 2014 року

Конкурсантам на момент подання заявки на участь у Конкурсі має виповнитися 14 років. Конкурсанти, яким ще не виповнилося 18 років, мають надати згоду батьків або опікунів на участь у Конкурсі. Конкурсанти повинні бути постійними жителями України. Громадяни або легальні постійні жителі США не можуть брати участь у Конкурсі.

Призи 

Імена переможців будуть оголошені на сторінці Facebook Посольства США 18 квітня 2014 року. Переможці отримають три призи:
1-е місце – фотоапарат Canon PowerShot G15
2-е місце – фотоапарат Canon IXUS 510 HS
3-є місце – фотоапарат Canon Powershot A3500 IS 

З правилами конкурсу Ви можете ознайомитися тут. 

Ми знаємо, що в Україні є багато талановитих фотографів. Отже, починайте знімати та ділитися світлинами з усім світом, щоб показати ЄДИНУ Україну! Розкажіть також друзям про сторінку Facebook Посольства США, щоб вони могли побачити ваші фото! 

Бажаємо успіхів і чекаємо на цікаві світлини!

Просмотров: 810 | Добавил: rm | Теги: фотоконкурс | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter