Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2014 » Август » 20 » Наталя Доманська: Невелика стаття репортера може змінити світ (ВІДЕО)
13:31
Наталя Доманська: Невелика стаття репортера може змінити світ (ВІДЕО)

MYMEDIA - проект, мета якого розвиток незалежних ЗМІ та підвищення професійного рівня журналістів в Україні, Білорусі, Молдові, Грузії, Вірменії, Азербайджані і Туреччині. 

Про це в ході Міжнародної Літньої школи Академії Української Преси з медіаосвіти розповіла координатор програм MYMEDIA, Наталя Доманська. Саме MYMEDIA й підтримала проведення пятиденного міжнародного тренінгу АУП для учнів і учителів з Біларусі та України. 

За словами Наталії Доманської, команда проекту працює в трьох напрямках.

По-перше, це - підтримка плюралістичного медійного середовища - заходи, спрямовані на лобіювання і просування ідей суспільного мовлення, моніторингу їх прийняття і сприйняття суспільством. 

По-друге, вони зміцнюють середовище незалежних ЗМІ та медійних інституцій, впроваджують довгострокові освітні програми і програми розвитку ЗМІ з особливим акцентом на розкритті потенціалу, досягненні фінансової автономності, підвищення медіаграмотності та вміння використовувати соціальні медіа. 

По-трете, проводятся заходи з підвищення якості та охоплення аудиторії місцевих ЗМІ.  В цьому смислі підтримується створення сильних журналістських матеріалів, в першу чергу - журналістських розслідувань, інноваційності, транскордонної журналістики. Стійкі результати досягаються за допомогою семінарів, програм обміну, грантів та співпраці з місцевими університетами. 

Наталя Доманська звернулася до учасників Літньої школи АУП з вітальним словом та навела приклад з минулого сторіччя, коли невеличка публікація репортера змогла повернути хід історії в бік встановлення миру. Дивитеся відео!

Нагадуємо, що Проект MYMEDIA реалізується консорціумом NIRAS, ведучою датської консалтинговою компанією, і ВВС Media Action спільно з партнерами з семи країн - України, Білорусі, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови та Туреччини. Фінансується Міністерством закордонних справ Данії (DANIDA).

20.08.2014

© Вісник Мрії

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 708 | Добавил: rm | Теги: Наталя Доманська, ВПС Media Action, MYMEDIA, niras | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter