Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2015 » Октябрь » 1 » Міська інформаційна акція "Органічна трибуна" відбудеться 4 жовтня
08:06
Міська інформаційна акція "Органічна трибуна" відбудеться 4 жовтня

4 жовтня, в неділю, на одній з найкрасивіших центральних площ міста Запоріжжя, площі Маяковського, з 12:00 до 15:00 силами місцевих екологічних громадських організацій "Мама-86-Запоріжжя" і "Республіка Мрія" буде проведена інформаційно-просвітницька акція "Органічна трибуна". 
 
Акція підготовлена для жителів і гостей обласного центру - відвідувачів площі і всіх зацікавлених громадян у рамках регіональної програми "тижня екологічного споживача" і передбачає наступні заходи:
- Виставку художніх плакатів запорізьких школярів "Живи органічно!" і можливість сфотографуватися разом з кращими плакатами;
- Поширення тематичних інформаційних буклетів та сувенірної продукції (сумок, наклейок, блокнотів) Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86" в ході інформаційно-комунікаційних конкурсів;
- Запис відеофільму про хід акції та можливість через нашу "органічну трибуну" звернутися до глядачів майбутнього фільму із закликом про необхідність оволодіння навичками екологічно відповідального споживання.

В ході акції за допомогою наших волонтерів ви можете дізнатися все про органічні продукти: що це таке, як їх відрізнити від псевдо-органічних продуктів, чому тільки вони можуть гарантувати безпеку для здоров'я людини, як усілякі брендові знаки на упаковках можуть обманювати споживача продуктів харчування? І багато іншого.
 
Наші волонтери розкажуть Вам, наскільки вітчизняний агробізнес наблизився до реалізації відповідального органічного виробництва. Які виробники Запорізької області мають відповідні сертифікати і збагачують місцевий ринок органічними нешкідливими для здоров'я споживачів продуктами.
 
Разом з Вами ми обговоримо проблематику подальшого розвитку органічного ринку на місцевому рівні.
 
Запрошуємо до участі! Буде дуже цікаво та пізнавально! 

Нагадуємо, що тиждень екологічного споживача (ТЕС) є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу. Цього року кампанія проходе з 28 вересня по 4 жовтня під гаслом «Живи органічно» і сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції. 

 

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

 

Наша співпраця з запорізькою міською владою, крім всебічної підтримки, проявилася у погодженні місця і часу проведення заходу. Дуже дякуємо за співробітництво!

 

 

 

Категория: Новости - Вестник Мечты | Просмотров: 642 | Добавил: rm | Теги: МАМА-86-Запоріжжя, МАМА-86, акція, Живи органічно, Органічна трибуна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter