Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2011 » Декабрь » 5 » Делегація Конституційного Суду України взяла участь у програмі „Відкритий світ“
13:28
Делегація Конституційного Суду України взяла участь у програмі „Відкритий світ“
Судді Конституційного Суду України Сергій Вдовіченко, Марія Маркуш та Петро Стецюк в період з 13 по 23 листопада перебували з візитом в США за програмою бібліотеки Конгресу США „Відкритий світ" з метою вивчення досвіду американського судочинства.

У рамках візиту делегацію Конституційного Суду України приймали Голова Верховного Суду США Джон Робертс, член Конгресу США Джим Герлах, Голова управління зв’язків з Україною, Молдовою та Білоруссю Державного департаменту США Бокстер Хонт, суддя Федерального апеляційного суду США Джон М. Уолкер-молодший.

Делегація провела зустрічі у Федеральному центрі судочинства імені Тергуда Маршалла з виконавчим директором Центру лідерства „Відкритий світ", Послом Джоном О’Кіфом, заступником директора програм для суддів Управління Федеральних судів США та Федерального центру судочинства Пітером МакКейбом, Міністром Національної безпеки Джанет Неополітано. У режимі відеоконференції відбулося спілкування з суддею Федерального регіонального Апеляційного суду 9-го округу США, Головою Комітету з міжнародних судових відносин Судової Конференції США Діармюдом О’Сканнлайном.

Українські судді також мали зустрічі із відповідальними працівниками Міністерства юстиції та апарату Комітету з міжнародних зв’язків Сенату США, спостерігали за процесом роз’яснення процесуальних правил присяжним у суді м. Нью-Гейвен (штат Коннектикут) та судового слухання, за процесом винесення вироку у федеральному суді першої інстанції.

Під час прийому від імені Надзвичайного і Повноважного Посла України в США Олександра Моцика відбулася ділова бесіда із професором права Джорджтаунського університету П.Харріс.

У ході візиту делегація ознайомилася з функціонуванням судової системи США на прикладі штатів Коннектикут, Нью-Йорк та федерального округу Колумбія, обмінялася досвідом щодо особливостей розгляду справ стосовно тлумачення законів та вирішення питань щодо конституційності.

http://www.ccu.gov.ua/uk/publish/article/162575

Просмотров: 488 | Добавил: rm | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter