Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2013 » Июль » 29 » АУП проведе дві літні школи
12:55
АУП проведе дві літні школи
9-14 серпня 2013 р. 

Міжнародний благодійний фонд «Академія української преси» за підтримки Програми ЗМІ Міжнародного фонду «Відродження» проведе другу Літню Школу з медіаосвіти для викладачів середніх загальноосвітніх шкіл.

Учасниками Школи стануть 16 медіапедагогів з 12 областей, які з 2011/12 навчального року розпочали проваджувати медіаосвітні програми в середніх школах. 

Даний захід організовано в партнерстві з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України. 

Серед основних тем занять - ефекти та впливи мас-медіа, проблеми маніпулятивного впливу медіа, огляди аналітичних досліджень рівня медіакультури старшокласників українських шкіл, методика викладання медіаосвіти, психологічні аспекти медіаосвіти, проблеми медіа-соціалізації тощо. 

Під час Школи відбудеться візит на канал 1+1, де слухачі матимуть змогу познайомитись з технологіями виробництва теленовин.

Інформація: info@aup.com.ua

тел: (067) 504 98 02



З 14 по 19 серпня 2013 р. 

Академія української преси за підтримки Програми У-медіа проведе Третю Літню Школу з медіаосвіти для викладачів вищих навчальних педагогічних закладів (Зазим’є Київської обл.). 

Вперше учасниками Школи стануть 16 викладачів педагогічних коледжів з 13 навчальних закладів. 

Партнером заходу є Інститут інноваційних технологій та змісту освіти МОН України. 

Мета Школи – підготовка викладачів для впровадження в систему вищої освіти навчального предмету «Основи медіаграмотності». 

Викладачами школи будуть медіа-експерти АУП, Інтерньюз-Нетворк, МГО «Інтерньюз-Україна», викладачі Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, зарубіжні медіа педагоги, науковці інститутів Академії НАН та НАПН тощо.

Учасники прослухають інтенсивний курс, який включатиме основи теорії масової комунікації, основи викладання медіаосвіти як навчального предмету, дізнаються яким чином розрізняти маніпуляції в медіа, отримають навички з аналізу медіа-текстів. 

Під час Школи відбудеться навчальний візит на канал 1+1, де учасники матимуть змогу ознайомитись з технологією виробництва новин. 

Інформація: info@aup.com.ua 

тел: (067) 504 98 02

Просмотров: 709 | Добавил: rm | Теги: АУП, Академия Украинской прессы | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter