Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2009 » Январь » 25 » Відбулось перше засідання громадської ради при Держуправлінні ОНПС в Запорізькій області у 2009 році
11:55
Відбулось перше засідання громадської ради при Держуправлінні ОНПС в Запорізькій області у 2009 році

21 січня відбулось перше засідання громадської ради при Держуправлінні ОНПС в Запорізькій області у 2009 році. Засідання відбулось за участю керівництва Держуправління, представників громадських екологічних організацій - членів та потенційних членів ради, Запорізьких профільних освітніх установ, а також ЗМІ.

Основним питанням на засіданні було обговорення виконання поставлених завдань радою у минулому році та затвердження планів на новий рік. В рамках обговорення, голова громадської ради доповів про діяльність напротязі року, питання, які були вирішені за участю громадської ради, а також окремих організацій-її членів. План роботи ради на 2009 рік був сформований на основі пропозицій громадських організацій – учасників обласної конференції «Інформування громадськості щодо актуальних екологічних проблем Запорізької області та участь неурядових громадських організацій у їх вирішенні», яка відбулась у жовтні 2008 року за ініціативи Держуправлін ня ОНПС в Запорізькій області.

Після обговорення відбулись перевибори голови громадської ради. Було запропоновано 2 кандидатури – попереднього голову С. Козодавова та К.Луцюк. Більшістю голосів головою громадської ради у 2009 році залишився С. Козодавов. 


  Також, на засіданні був обговорений стан впровадження екологічного пріоритету Стратегії регіонального розвитку запорізької області на період до 2015 року. В рамках обговорення впровадження Стратегії також представники Держуправління доповіли про стан розробки Програми про створення екологічної мережі в Запорізькій області та закликали громадські організації створити відповідну робочу групу з цього питання. Обговорення даного питання буде т продовжено.

 


  Крім того, голова ради звернув увагу присутніх на відкриття при Мінприроди України гарячої телефонної лінії та ініціативу Всесвітнього фонду природи WWF щодо проведення 28 березня 2009 року Години Землі та запропонував всім долучитись до проведення акції.


Просмотров: 883 | Добавил: rm | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1
Пост неплохой, закину сайт в закладки.
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter