Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2008 » Сентябрь » 5 » 1 вересня - День знань
00:01
1 вересня - День знань
1 вересня керівництво Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Запорізької області  прийняло участь в урочистостях присвячених відзначенню Дня знань у провідних навчальних закладах м. Запоріжжя.
  Так, начальник Держуправління Г. Золотарьов разом з першими особами області та міста привітав студентів Запорізького національного університету з початком нового навчального року. Під час привітання він відзначив особливу роль, яку відграє екологічна освіта у формуванні світогляду сучасної людини та особливий внесок Запорізького національного університету, зокрема біологічного факультету, у розвиток природничих та педагогічних наук.  
  Крім того, заступник начальника Держуправління Ф. Лихасенко привітав з Днем знань школярів навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ», який є одним з провідних шкільних закладів м. Запоріжжя. Він зазначив, що одним з базових моральних завдань, що стоять перед вихователями та викладачами усіх рівнів, є виховання любові до Вітчизни і, як наслідок, бережливого ставлення до рідної природи. Саме навчально-виховний комплекс «Запорізька Січ» вже багато років з успіхом впроваджує в життя основні принципи якісної шкільної екологічної освіти та формує свідомих молодих громадян України.  

Перше вересня в Запорізькому навчально-виховному комплексі № 19

Директор ЗНВК № 19 Ганна Тандура привітала учнів, батьків та вчителів  з новим навчальним роком.  

Просмотров: 1973 | Добавил: rm | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter