Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2008 » Март » 28 » 27 березня 2008 року був проведений тренінг з роботи з відкритим сайтом громадських екологічних організацій в Запорізькій області
21:00
27 березня 2008 року був проведений тренінг з роботи з відкритим сайтом громадських екологічних організацій в Запорізькій області
27 березня 2008 року Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області був проведений тренінг з роботи з відкритим сайтом громадських екологічних організацій в Запорізькій області http://npo.vo.uz .
Відкритий сайт громадських екологічних організацій Запорізької області (головний редактор Єлькін А.В.) був розроблений з ініціативи Орхуського інформаційного центру Держуправління громадською молодіжною екологічною організацією “Республіка Мрія”. Сайт включає в себе електронний довідник громадських організацій з інформацією про діяльність кожної з них. Також, в сайті надається інформація щодо запланованих семінарів, конференцій, громадських слухань, акцій, в яких приймає участь екологічна громадськість області, запрошення до співпраці, а також звіти щодо вже проведених заходів. Крім того, на сайті обговорюються гострі екологічні проблеми регіону, пропонуються шляхи вирішення, розміщується корисна інформація наукового та практичного характеру. Слід зазначити, що сайт знаходиться в стані постійного вдосконалення і кожна громадська організація має можливість вносити свої корективи як в структуру, так і в наповнення ресурсу. Відповідний ресурс був створений для вирішення проблеми взаємодії громадських організацій з державними установами, зменшення занадто розвинутої індивідуалізації громадських організацій.

Так як вищезазначена ініціатива була вперше запропонована та реалізована на теренах України, презентація сайту відбулась в Орхуському центрі Мінприроди України на семінарі «Практика співпраці Міністерства охорони навколишнього природного середовища України та громадських екологічних організацій» 20 листопада 2007 року.
Однак, напротязі півроку роботи сайту було з’ясовано, що не всі громадські організації мають змогу використовувати всі можливості ресурсу через відсутність відповідних навичок роботи в мережі Інтернет. Таким чином, Держуправлінням, за технічної підтримки центру IАTP, було організовано відповідний тренінг, де представники кожної громадської організації мали змогу за допомогою професійного викладача навчитись реєструватись на сайті, коментувати інформацію, додавати статті та новини, працювати з форумом та інше.

Крім представників громадських організацій, у тренінгу прийняли участь вчителі-екологи та журналісти, які спеціалізуються на питаннях охорони навколишнього природного середовища в регіоні.


Просмотров: 1311 | Добавил: rm | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter