Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2008 » Февраль » 19 » "Республика Мечта" поддерживает создание национального природного парка "Приазовский"
08:35
"Республика Мечта" поддерживает создание национального природного парка "Приазовский"
Відбулась Громадська рада при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області.
Громадська рада при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області обговорила Указ Президента «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення…»

15 лютого 2008 року відбулось засідання громадської ради при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області. Основним питання розгляду на раді було визначення пріоритетів діяльності та затвердження плану роботи на 2008 рік. Темами для розгляду на планових засіданнях прийняті: техногенне навантаження атмосферного повітря в м. Запоріжжя, проблеми поводження с промисловими та побутовими відходами в області, проблеми утилізації ХХЗР, екологічна освіта та ін.
Крім того, основним питанням на порядку денному було обговорення Указу Президента України № 209/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», відповідно до якого робота зі зверненнями громадян», у якому роботу зі зверненнями громадян Президентом було визначено як пріоритет діяльності органів влади та підвищено їх відповідальність.

Також на засіданні було обговорено проблему затягування процесу створення національного природного парку «Приазовський», яке відбувається через рішення постійної комісії Запорізької обласної ради з питань земельних відносин та адміністративного устрою не вносити на розгляд обласної ради питання про затвердження висновку щодо погодження місця розташування для створення національного природного парку «Приазовський» без проведення експертизи економічної доцільності створення національного природного парку та розробки містобудівної документації. Було зазначено, що відповідні вимоги не відповідають Закону України «Про природно-заповідний фонд України», відповідно до якого всі процедури створення об`єкту природно-заповідного фонду були дотримані. Громадською радою було створено ініціативну групу, яка буде відповідати за активізацію роботи екологічних громадських організацій у цьому напрямку та вирішено, підготувати звернення НГО до голови Запорізької обласної ради з цього приводу.

Просмотров: 1018 | Добавил: rm | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter