Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна поставити брекети у Львові?
DinaДата: Суббота, 25.05.2024, 12:21 | Сообщение # 1
Участник проекта
Статус: Оффлайн
Усім привіт, у моєї доньки дуже криві зуби і я б хотіла поставити їй брекети, поки вона маленька. Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна це зробити?

SvetaДата: Суббота, 25.05.2024, 12:25 | Сообщение # 2
Участник проекта
О, криві зуби - це доволі поширена проблема в дітей, і ви маєте рацію, що вирішили взятися за їхнє відновлення в юному віці, адже в дорослому випрямити їх буде набагато складніше.

EvaДата: Суббота, 25.05.2024, 12:29 | Сообщение # 3
Участник проекта
Згодна, у мене племінниця проходила з брекетами лише 2 роки і в неї зуби випросталися досить швидко й без проблем, а я у свої 30 вирішила теж поставити брекети, то стоматолог сказав мені, що носити їх доведеться щонайменше 3-5 років, тому що в дорослих процес вирівнювання зубів іде набагато повільніше, ніж у дітей.

marishkaaДата: Суббота, 25.05.2024, 12:33 | Сообщение # 4
Участник проекта
Ну так, так воно і є, дітям набагато простіше і швидше вирівняти зуби, ніж дорослим, оскільки в них кісткова тканина менш щільна, отже, положення зубів легше змінити. Я ось теж хочу встановити брекети синові, щоб поправити прикус і вирівняти зуби, і ми спеціально для цього вибрали ось цю клініку у Львові https://dentalknysh.com.ua/breketi/.

anastasiadidovalДата: Понедельник, 28.10.2024, 12:17 | Сообщение # 5
Участник проекта
Якщо вона ще маленька, то ніхто їй брекетів ставити не буде. Ви зверніться до ортодонті і він вам все розкаже.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

Проєкт пошуку нової мелодії для гімну "Республіки Мрії". Доєднуйтесь!

Нова пісня про те, як це важливо - вірити та чекати.

Красива пісня про цінність життя.

Песня о любви .... Почему бы не послушать ...

Друзья сайта

Статистика