Де можна поставити брекети у Львові?
|
|
Dina | Дата: Суббота, 25.05.2024, 12:21 | Сообщение # 1 |
Участник проекта
Статус: Оффлайн
| Усім привіт, у моєї доньки дуже криві зуби і я б хотіла поставити їй брекети, поки вона маленька. Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна це зробити?
|
|
| |
Sveta | Дата: Суббота, 25.05.2024, 12:25 | Сообщение # 2 |
Участник проекта
| О, криві зуби - це доволі поширена проблема в дітей, і ви маєте рацію, що вирішили взятися за їхнє відновлення в юному віці, адже в дорослому випрямити їх буде набагато складніше.
|
|
| |
Eva | Дата: Суббота, 25.05.2024, 12:29 | Сообщение # 3 |
Участник проекта
| Згодна, у мене племінниця проходила з брекетами лише 2 роки і в неї зуби випросталися досить швидко й без проблем, а я у свої 30 вирішила теж поставити брекети, то стоматолог сказав мені, що носити їх доведеться щонайменше 3-5 років, тому що в дорослих процес вирівнювання зубів іде набагато повільніше, ніж у дітей.
|
|
| |
marishkaa | Дата: Суббота, 25.05.2024, 12:33 | Сообщение # 4 |
Участник проекта
| Ну так, так воно і є, дітям набагато простіше і швидше вирівняти зуби, ніж дорослим, оскільки в них кісткова тканина менш щільна, отже, положення зубів легше змінити. Я ось теж хочу встановити брекети синові, щоб поправити прикус і вирівняти зуби, і ми спеціально для цього вибрали ось цю клініку у Львові https://dentalknysh.com.ua/breketi/.
|
|
| |
anastasiadidoval | Дата: Понедельник, 28.10.2024, 12:17 | Сообщение # 5 |
Участник проекта
| Якщо вона ще маленька, то ніхто їй брекетів ставити не буде. Ви зверніться до ортодонті і він вам все розкаже.
|
|
| |