Ноутбук сину!
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Среда, 03.05.2023, 08:33 | Сообщение # 1 |
Авангард Мечты 1 ступень
Статус: Оффлайн
| Вітаю! Хочу купити сину ноутбук для ігор. Не знаю, які параметри важливі для геймерських потреб. Можливо, хтось може мені допомогти порадою? Хочу щоб був найкращий але не самий дорогий.
|
|
| |
a_sov | Дата: Среда, 03.05.2023, 08:36 | Сообщение # 2 |
Авангард Мечты 2 ступень
| Привіт! Я бачив, що більшість геймерів використовують ноутбуки з потужним процесором та відеокартою. Це дозволяє запускати сучасні ігри з високою деталізацією. Також важливим фактором є оперативна пам'ять та обсяг жорсткого диску.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Среда, 03.05.2023, 08:38 | Сообщение # 3 |
 Братство Мечты
| Доброго дня! Якщо Ви шукаєте ноутбук для геймінгу, то Вам потрібен мінімум 8 ГБ оперативної пам'яті та відеокарта від NVIDIA або AMD. Крім того, важливо звернути увагу на екран з високою частотою оновлення та хорошою кольоропередачею.
|
|
| |
menigorek | Дата: Среда, 03.05.2023, 08:41 | Сообщение # 4 |
Созидатель Мечты 3 ступень
| Цитата HzBoy (  ) Доброго дня! Якщо Ви шукаєте ноутбук для геймінгу, то Вам потрібен мінімум 8 ГБ оперативної пам'яті та відеокарта від NVIDIA або AMD. Крім того, важливо звернути увагу на екран з високою частотою оновлення та хорошою кольоропередачею. Доброго часу доби всі форумчанам з повагою! Я рекомендую звернути увагу на моделі від відомих брендів, наприклад, ASUS, MSI, Acer або HP. Ноутбук повинен мати не тільки потужне залізо, але й зручну клавіатуру та ергономічний дизайн, дуже великий вибір в магазині ЖЖУК https://zhuk.ua/noutbuky/ і я кість і надійність. Оберіть модель з гарантією та можливістю розширення конфігурації в майбутньому. Хочу сказати що кожен зможе купити ту модель яка сподобається по характеристикам.
|
|
| |
mila-malinina-85 | Дата: Понедельник, 16.06.2025, 08:05 | Сообщение # 5 |
 Участник проекта
| Цитата HzBoy (  ) Доброго дня! Якщо Ви шукаєте ноутбук для геймінгу, то Вам потрібен мінімум 8 ГБ оперативної пам'яті та відеокарта від NVIDIA або AMD. Крім того, важливо звернути увагу на екран з високою частотою оновлення та хорошою кольоропередачею. Да, вы правы. На эти технические характеристики стоит обращать внимание
|
|
| |
AnastasiiaKrilova | Дата: Вторник, 17.06.2025, 07:10 | Сообщение # 6 |
 Участник проекта
| А бюджет какой готовить на покупку ноутбука приблизительно?
|
|
| |
igomak07 | Дата: Среда, 18.06.2025, 07:20 | Сообщение # 7 |
 Участник проекта
| Цитата AnastasiiaKrilova (  ) А бюджет какой готовить на покупку ноутбука приблизительно? Вот как раз таки вопрос с бюджетом наверняка стоит острее всего и его нужно в первую очередь для себя решать. Если ориентироваться на серии ноутбуков, то я бы советовал брать вот такой игровой ноутбук Asus ROG Strix G16 https://umico.az/ru....-m005r0 . Очень крутой вариант, на котором одно удовольствие будет играть в игры!
|
|
| |