Незвичайні меблі
|
|
isiv23789 | Дата: Пятница, 07.01.2022, 10:48 | Сообщение # 1 |
Созидатель Мечты 2 ступень
Статус: Оффлайн
| Облаштовуємо нашу спальню, і я запропонував дружині купити меблі для сексу. Є спеціальні такі конструкції, тільки не знаю що саме краще купити. Може хтось тут використовує такі незвичайні меблі в сексі і зможе порадити мені різні варіанти?
|
|
| |
romasyni | Дата: Пятница, 07.01.2022, 14:28 | Сообщение # 2 |
Созидатель Мечты 1 ступень
| Просто відмінна ідея, раджу гойдалки купити або надувне крісло, є ще матрац з вібратором! У мене дружина така витівка і просто обожнює займатися сексом з використанням будь-яких незвичайних меблів і сексуальних іграшок!
|
|
| |
isiv23789 | Дата: Пятница, 07.01.2022, 14:29 | Сообщение # 3 |
| У звичайному ж магазині таких меблів не знайти? А в нашому секс-шопі немає нічого придатного(
|
|
| |
romasyni | Дата: Пятница, 07.01.2022, 14:34 | Сообщение # 4 |
Созидатель Мечты 1 ступень
| У секс-шопах онлайн зате можна знайти всі необхідні меблі для сексу. Ось, наприклад в інтернет-магазині Розетка вибір за такими меблями для сексу https://sexshop.rozetka.com.ua/ua/mebel-dlya-seksa/c4673668/ просто відмінний, рекомендую заглянути в каталог магазину. А що вже купувати будете думаю, що вирішите самі. Тут вже треба вдвох подивитися і вибрати конкретно які меблі підійдуть для ваших сексуальних ігор. Але гойдалцю таку точно раджу придбати, просто незабутні враження від такого сексу у вас будуть!
Сообщение отредактировал romasyni - Пятница, 07.01.2022, 14:35 |
|
| |
viktorovnauliana711 | Дата: Пятница, 17.02.2023, 23:10 | Сообщение # 5 |
| Если у вас практикуется подобное, то почему нет. Я думаю, что меня скорее бы удивила такая мебель, хотя сама люблю эксперименты различные. Лучше предварительно обсудить покупку со второй половинкой.
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Пятница, 17.02.2023, 23:12 | Сообщение # 6 |
Участник проекта
| Зараз люди стають більш відкритішими один до одного і це факт, використання таких меблів тільки надасть стосункам вогню, тому я не маю нічого проти. Раджу вам інтим шоп Talla https://kurs.if.ua/lifesty....ostyamy тут ви зможете купити меблі для сексу, різноманітні іграшки для дорослих, еротичний одяг та багато іншого. Часто сама тут щось купую, великий асортимент та приємні ціни.
|
|
| |
mbelousova07 | Дата: Вторник, 21.02.2023, 20:50 | Сообщение # 7 |
Участник проекта
| спасибо) мне это тоже интересно
Сообщение отредактировал mbelousova07 - Вторник, 21.02.2023, 20:50 |
|
| |
Vivaro | Дата: Воскресенье, 23.04.2023, 17:16 | Сообщение # 8 |
Участник проекта
| Ну про секс шопи чув, але щоб навіть спеціальні меблі купувати, ще вже якесь збочення
|
|
| |
HzBoy | Дата: Суббота, 17.02.2024, 12:28 | Сообщение # 9 |
Братство Мечты
| Вирішив спробувати щось нове в нашому інтимному житті, і гумова надувна лялька для сексу https://talla.ua/ua/naduvnye-kukly-dlja-seksa/ здавалася відмінним варіантом. Після перегляду асортименту в магазині TALLA, я був приємно вражений великим вибором виробів. Замовлення у цього магазину також є анонімним, що важливо для мене. Не можу дочекатися, щоб отримати свою надувну ляльку і спробувати нові відчуття в спільному використанні з партнером.
|
|
| |
asetiorel | Дата: Воскресенье, 25.02.2024, 19:05 | Сообщение # 10 |
| цікава темва
|
|
| |