la2217596 | Дата: Четверг, Сегодня, 15:28 | Сообщение # 1 |
Авангард Мечты 1 ступень
Статус: Оффлайн
| Всім привіт! Хочу пофарбувати волосся, але не знаю, де краще купувати фарбу: онлайн чи в офлайн-магазині. Маю досвід, коли після інтернет-покупки прийшла зовсім не та консистенція і волосся трохи постраждало… Хтось може розказати, де реально варто брати якісну фарбу, щоб і ціна була нормальна, і волосся залишалося живим? Буду вдячна за поради!
|
|
|
|
HzBoy | Дата: Четверг, Сегодня, 15:52 | Сообщение # 2 |
 Братство Мечты
Статус: Оффлайн
| Моя робота і хобі вимагають постійного спілкування онлайн, тому я завжди слідкую за тим, як виглядаю, навіть під час стрімів. Вибір фарби для волосся для мене — це ціла наука: хочеться яскравого кольору, але без шкоди для волосся. Колись я пробував економні варіанти і швидко шкодував, бо волосся ставало сухим і ламким. Нещодавно відкрив для себе фарба для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml і це справжнє відкриття! Вона не містить агресивних компонентів, волосся після неї виглядає доглянутим, блискучим і природним. Я навіть помітив, що колір виглядає гармонійно і під світлом монітора, і на камері. Замовляю цю фарбу онлайн в Headstore — там завжди оригінальні продукти і великий вибір відтінків. Тепер фарбування стало для мене приємним процесом, а не переживанням, і я впевнено можу радити всім, хто цінує здоров’я волосся.
|
|
|
|