Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Пошиття курток з логотипом
rittiukiaДата: Понедельник, 09.06.2025, 21:24 | Сообщение # 1
Участник проекта
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Потрібно замовити пошиття курток з логотипом для нашої команди. Дуже важливо, щоб куртки були якісними, теплими і зручними, а логотип — акуратно нанесеним і стійким до прання.
Якщо хтось вже замовляв подібне, поділіться, будь ласка, досвідом: де замовляли, які були ціни та терміни, і чи були якісь нюанси з якістю. Буду дуже вдячна за рекомендації!

makarickckckДата: Четверг, 12.06.2025, 16:42 | Сообщение # 2
Участник проекта
Статус: Оффлайн
Я давно мав думку, що працівники мають виглядати як єдина команда, особливо коли представляють компанію на вулиці чи виїзних заходах. Тому вирішив подбати про фірмовий одяг. Замовив у компанії "Твій Дизайн" пошиття курток з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua....iv.html Результат перевершив очікування. Матеріал якісний, не продувається, блискавки надійні, а логотип виглядає чітко й тримається після прання, як новий. Видно, що зроблено на совість.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

я в последнее время читаю множество статтей, подсел на их чтение, много полезной информации.

Удивительно красивая мелодия в стиле группы "Зодиак" или французского ансамбля "Спейс

Проєкт пошуку нової мелодії для гімну "Республіки Мрії". Доєднуйтесь!

Друзья сайта

Статистика