Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де замовити паперові пакети з логотипом?
eviktor463Дата: Четверг, 15.05.2025, 12:03 | Сообщение # 1
Созидатель Мечты 1 ступень
Статус: Оффлайн
Привіт, друзі! Хто має досвід у виготовленні паперових пакетів з логотипом? Уже декілька тижнів думаю над тим, як зробити нашу упаковку більш впізнаваною. В кав’ярні почали робити гарну випічку на виніс, клієнти часто беруть з собою, а в мене все ще звичайні білі пакети без жодного дизайну. Хочеться, щоб на пакеті було видно назву, можливо слоган, і щоб це виглядало стильно та якісно. Підкажіть, будь ласка, хто цим займається? Де замовляють подібне? Може, хтось вже робив — поділіться досвідом!

rostikgrin1989Дата: Четверг, 15.05.2025, 12:04 | Сообщение # 2
Насправді паперові пакети з логотипом — це дуже розумне рішення для брендингу, особливо для закладів громадського харчування. Такі пакети не лише практичні, а й слугують чудовим інструментом реклами. Зазвичай їх виготовляють з крейдованого або крафтового паперу, а логотип наноситься шовкодруком, офсетним або флексодруком — залежно від бюджету та обсягів. Важливо одразу продумати розміри, колір пакета, тип ручки (плоска чи шнурова), і навіть кількість кольорів у макеті. Перед замовленням раджу підготувати якісний векторний файл логотипа.

eviktor463Дата: Четверг, 15.05.2025, 12:04 | Сообщение # 3
О, дякую! Ти все дуже чітко описав, я навіть не уявляла, що там стільки нюансів. Мені б хотілось щось просте, але щоб справляло враження — крафт-папір і мінімалістичний логотип. Думаю, для початку замовити невелику партію. Але я не знаю, куди саме звернутись. Є стільки компаній, що виготовляють подібне, і важко зрозуміти, хто дійсно робить якісно. Можеш порадити перевірене місце, де можна замовити паперові пакети з логотипом?

rostikgrin1989Дата: Четверг, 15.05.2025, 12:06 | Сообщение # 4
Так, розумію твої сумніви, бо справді компаній на ринку багато, але не всі дотримуються обіцяної якості. Якщо шукаєш перевірений варіант — можу порадити компанію, де можна замовити паперові пакети з логотипом https://svitpak.com/katalog/pakety-bumazhnye різного формату, кольору та матеріалу — це Svitpa. У них великий вибір готових рішень, а також є можливість зробити індивідуальне замовлення під потреби бізнесу. Що приємно — вони працюють як з малими, так і з великими тиражами, тож можна почати з невеликої партії й потім масштабуватись. На сайті компанії легко орієнтуватися: є чіткі приклади продукції, опис матеріалів, варіанти друку та навіть приклади раніше виконаних робіт. Плюс — зручно, що можна проконсультуватися перед оформленням замовлення. Раджу звернути увагу саме на крафтові пакети — вони екологічні, приємні на дотик і виглядають дуже сучасно. Думаю, саме те, що потрібно для твоєї кав’ярні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

я в последнее время читаю множество статтей, подсел на их чтение, много полезной информации.

Удивительно красивая мелодия в стиле группы "Зодиак" или французского ансамбля "Спейс

Проєкт пошуку нової мелодії для гімну "Республіки Мрії". Доєднуйтесь!

Друзья сайта

Статистика