Професійний шампунь
|
|
olesia | Дата: Четверг, 19.12.2024, 15:40 | Сообщение # 1 |
Участник проекта
Статус: Оффлайн
| З приходом зими я помітила, що стан мого волосся значно погіршився – воно стало сухим і втратило блиск. Шукаю якісний професійний шампунь, який допоможе повернути волоссю м’якість і сяйво. Порадьте хороший варіант і магазин, де його можна придбати.
|
|
| |
lydmula8888 | Дата: Четверг, 19.12.2024, 15:57 | Сообщение # 2 |
Участник проекта
| Ти не одна стикаєшся з такою проблемою — моє волосся також у холодну пору року потребує додаткового догляду. Я, нарешті, знайшла шампунь, який мені в цьому допомагає. Можу підказати, де я його замовляю.
|
|
| |
olesia | Дата: Четверг, 19.12.2024, 15:59 | Сообщение # 3 |
Участник проекта
| Я користуюся звичайними шампунями з супермаркету, але помічаю, що вони не дуже підходять моєму волоссю. Мені цікаво, який саме шампунь ти обираєш для себе? Буду вдячна, якщо поділишся посиланням на магазин.
|
|
| |
lydmula8888 | Дата: Четверг, 19.12.2024, 16:01 | Сообщение # 4 |
Участник проекта
| Мій улюблений шампунь для відновлення пошкодженого волосся — Vitael Restructuring Shampoo, який я завжди замовляю в інтернет-магазині Zaya, де представлена лише https://zaya.ua/ професійна косметика для волосся за вигідними цінами. Це професійний засіб, що ефективно очищує та реконструює сухе, ламке й пошкоджене волосся.
Формула шампуню базується на активному комплексі амінокислот, кератину та мінеральних солей, які відновлюють і зміцнюють структуру волосся зсередини. Завдяки йому пасма стають неймовірно м’якими, блискучими, а розчісування значно полегшується. Доступні різні варіанти об’єму цього продукту.
|
|
| |