Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки коштують послуги адвоката з розлучень?
marishkaaДата: Понедельник, 10.06.2024, 08:36 | Сообщение # 1
Участник проекта
Статус: Оффлайн
Я нещодавно після чергової сварки з чоловіком вирішила з ним розлучитися, у зв'язку з чим він просто забрав нашу спільну доньку і поїхав в іншу країну, нічого не сказавши. Підкажіть, будь ласка, що мені тепер робити? Розлучення він не хоче і при цьому не виходить на зв'язок... Я перебуваю зараз у повному шоці. Може до фахівця якогось звернутися? Скажіть, скільки зараз коштують послуги адвоката з розлучень у Києві?

Сообщение отредактировал marishkaa - Понедельник, 10.06.2024, 09:55

DinaДата: Понедельник, 10.06.2024, 08:39 | Сообщение # 2
Участник проекта
Так, вам обов'язково варто звернутися по допомогу до фахівця, оскільки самостійно ви навряд чи зможете домогтися справедливості. Подивіться ось тут вартість послуг адвоката з розлучень в Україні - https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod/pakety. У мене сестра зверталася в цю організацію, коли опинилася практично в такій самій ситуації, як і ви. І їй там дуже допомогли і з розірванням шлюбу, і з усіма супутніми питаннями.

AminaДата: Понедельник, 10.06.2024, 08:42 | Сообщение # 3
Участник проекта
Те, що ваш чоловік виїхав за кордон - це, звісно, проблема. Тому що, наскільки я знаю, отримати розлучення, коли один із подружжя перебуває в одній країні, а інший - в іншій, не так-то просто.

EvaДата: Понедельник, 10.06.2024, 08:45 | Сообщение # 4
Участник проекта
Взагалі-то зараз можна розлучитися онлайн. Для цього не обов'язково, щоб подружжя перебувало в одній країні. Єдине, тут проблема в тому, що в цієї пари є дитина. Це дуже ускладнює ситуацію.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

Проєкт пошуку нової мелодії для гімну "Республіки Мрії". Доєднуйтесь!

Нова пісня про те, як це важливо - вірити та чекати.

Красива пісня про цінність життя.

Песня о любви .... Почему бы не послушать ...

Друзья сайта

Статистика