Скільки коштують послуги адвоката з розлучень?
|
|
marishkaa | Дата: Понедельник, 10.06.2024, 08:36 | Сообщение # 1 |
Участник проекта
Статус: Оффлайн
| Я нещодавно після чергової сварки з чоловіком вирішила з ним розлучитися, у зв'язку з чим він просто забрав нашу спільну доньку і поїхав в іншу країну, нічого не сказавши. Підкажіть, будь ласка, що мені тепер робити? Розлучення він не хоче і при цьому не виходить на зв'язок... Я перебуваю зараз у повному шоці. Може до фахівця якогось звернутися? Скажіть, скільки зараз коштують послуги адвоката з розлучень у Києві?
Сообщение отредактировал marishkaa - Понедельник, 10.06.2024, 09:55 |
|
| |
Dina | Дата: Понедельник, 10.06.2024, 08:39 | Сообщение # 2 |
Участник проекта
| Так, вам обов'язково варто звернутися по допомогу до фахівця, оскільки самостійно ви навряд чи зможете домогтися справедливості. Подивіться ось тут вартість послуг адвоката з розлучень в Україні - https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod/pakety. У мене сестра зверталася в цю організацію, коли опинилася практично в такій самій ситуації, як і ви. І їй там дуже допомогли і з розірванням шлюбу, і з усіма супутніми питаннями.
|
|
| |
Amina | Дата: Понедельник, 10.06.2024, 08:42 | Сообщение # 3 |
Участник проекта
| Те, що ваш чоловік виїхав за кордон - це, звісно, проблема. Тому що, наскільки я знаю, отримати розлучення, коли один із подружжя перебуває в одній країні, а інший - в іншій, не так-то просто.
|
|
| |
Eva | Дата: Понедельник, 10.06.2024, 08:45 | Сообщение # 4 |
Участник проекта
| Взагалі-то зараз можна розлучитися онлайн. Для цього не обов'язково, щоб подружжя перебувало в одній країні. Єдине, тут проблема в тому, що в цієї пари є дитина. Це дуже ускладнює ситуацію.
|
|
| |