Посуд
|
|
svetikneskromnaa | Дата: Четверг, 25.11.2021, 21:54 | Сообщение # 1 |
Участник проекта
Статус: Оффлайн
| Нашу сім'ю на початку грудня запросили на новосілля. Тепер я думаю і ламаю голову, що ж подарувати їм. Хочеться, щоб подарунок був потрібним. Може посуд? Ви б зраділи такому подарунку?
|
|
| |
mega_savsav | Дата: Пятница, 26.11.2021, 09:52 | Сообщение # 2 |
Участник проекта
| Як на мене, то найкращий подарунок на новосілля це гроші, а посуд вже може стати приємним бонусом. Якщо сумніваєтеся, то краще запитати у людей, до яких йдете, що б вони хотіли отримати і від цього відштовхуватися.
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Пятница, 26.11.2021, 10:31 | Сообщение # 3 |
Участник проекта
| Я теж за те, щоб порадитися з друзями, раптом у них взагалі повно посуду і такий подарунок буде просто ні до чого? Адже краще дарувати потрібні речі, вірно, щоб людина користувалася і радів?
|
|
| |
viktorovnauliana711 | Дата: Пятница, 26.11.2021, 11:28 | Сообщение # 4 |
Созидатель Мечты 2 ступень
| До речі, подарувати на новосілля посуд це дуже навіть непоганий варіант. Її багато не буває. До того ж, у людей не завжди є можливість купити собі новий посуд, і доводиться їсти зі старої. Якщо ви шукайте якісний товар за нормальною ціною, то я можу вам порекомендувати інтернет-магазин АРС. Ось на цьому сайті ми замовляли посуд https://ars.ua/posud/ а саме набір тарілок і склянок. Товар прийшов швидко. Купівлею ми залишилися задоволені, так що вам теж рекомендую відвідати цей магазин.
|
|
| |
marikmarshavskii | Дата: Четверг, 09.12.2021, 11:44 | Сообщение # 5 |
Участник проекта
| Крсивый
|
|
| |