| la2217596 | Дата: Четверг, 13.11.2025, 10:31 | Сообщение # 1 |
|
Авангард Мечты 2 ступень
Статус: Оффлайн
| Привіт усім! Маю можливість замовити кілька речей з Італії, але трохи гублюсь із доставкою. Хтось нещодавно відправляв звідти посилки в Україну? Цікавить, щоб не була занадто дорога і щоб реально прийшла без затримок на митниці. Чула різні історії — що одні служби йдуть тиждень, інші місяць, а ще є нюанси з податками. Буду рада почути ваші поради та особистий досвід.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четверг, 13.11.2025, 10:48 | Сообщение # 2 |
 Братство Мечты
Статус: Оффлайн
| Не можу не поділитися своїм досвідом користування GlobalPost, адже це справді революційний сервіс у сфері міжнародної доставки. Замовляла доставку важливих документів та декількох невеликих посилок з Італії в Україну https://globalpost.ua/dostavka-iz-italii-v-ukrainu/ і була приємно здивована, наскільки все швидко та просто. Оформлення на сайті зайняло буквально пару хвилин, а ціни виявилися абсолютно прозорими і без прихованих платежів. Особливо радує, що компанія працює з більш ніж 240 країнами світу, і я відчуваю себе впевнено, відправляючи навіть цінні вантажі. Мої документи доставили за лічені дні, без жодних затримок, і я одразу отримала сповіщення про статус посилки. Для мене важливо було не лише швидко, а й надійно, і GlobalPost справді виправдала всі мої очікування. Тепер я рекомендую цей сервіс усім знайомим, бо це справжній комфорт для тих, хто цінує час і безпеку.
|
| |
|
|