Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2012 » Февраль » 6 » Уряд США пропонує вчителям взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів
21:11
Уряд США пропонує вчителям взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів

Уряд Сполучених Штатів Америки оголосив Програму педагогічної майстерності та досягнень вчителів шкіл Євразії та Південної Азії (ТEA ) на 2011 рік. ТEA є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у Вашингтоні.

Програма TEA надає унікальну можливість вчителям загальноосвітніх шкіл Євразії та Південної Азії поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США.

Учасники програми відвідають Сполучені Штати Америки весною та восени 2012 року, щоб взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів. Програма підвищення кваліфікації – це академічне навчання та інтенсивний тренінг з методів викладання, написання навчального плану, стратегій викладання в країнах учасників, лідерства в освіті, а також навчання роботі в мережі Інтернет і електронній обробці текстів для їх використання у процесі викладання. В рамках програми учасники матимуть нагоду змоделювати ряд уроків для своїх учнів і включити їх у презентацію мікро уроків на фінальному семінарі у Вашингтоні.Шеститижнева програма також передбачає 40 годинне стажування у середній школі з метою налагодження активної співпраці учасників з американськими колегами та учнями. Програма запропонує учасникам культурну програму та академічну підтримку.

Після свого повернення в Україну учасники програми TEA зможуть податися на програму малих грантів для проведення тренінгів для інших вчителів і інших заходів для обміну і поширення досвіду та сприяння розвитку освітнього простору громади.

Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу.

Програма повністю фінансується і забезпечує:
 візову підтримку (віза J-1)
 оплату подорожі з місць проживання учасників до приймаючого університету в США
 університетську тренінгову програму
 ознайомчу сесію у Вашингтоні
 медичне страхування на випадок хвороби або нещасного випадку
 невеличку стипендію
 проживання (як правило разом з іншими учасниками програми) та харчування
 фінальний семінар у Вашингтоні
 можливість взяти участь у конкурсі грантів для подальших програм в Україні

Кінцевий термін подання анкети: 2 березня 2012 року.

Анкети розповсюджуються Відділом преси, освіти і культури Посольства США через Email: TEAKyiv@state.gov, Інтернет сторінку: http://ukraine.usembassy.gov і https://www.facebook.com/Visnyk , ресурс для активних і молодих духом освітян.

Контактний телефон: (044) 490-4123 до 18 січня 2012 року і 5215000 після цієї дати (контактна особа Єгорова Олександра)

Анкети надсилайте на адресу:

Відділ преси, освіти і культури Посольства США (Програма TEA) вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, 4, Київ, Україна 04112 і на TEAKyiv@state.gov

Завантажити анкету

Просмотров: 622 | Добавил: rm | Теги: віза J-1, навчання для вчителів, ТEA | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
avatar
1
Fell out of bed feeling down. This has bgriehtned my day!
avatar
2
I watned to spend a minute to thank you for this.
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter