Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2012 » Июнь » 5 » У вівторок, 5 червня, делегат від «Республіки Мрія» відвідає American YouthWorks
06:46
У вівторок, 5 червня, делегат від «Республіки Мрія» відвідає American YouthWorks

Згідно з програмою Центру безпечної енергії «Місцеве самоврядування» 5 червня 2012 року зранку заплановано знайомство української делегації, до якої входе представник ДЮГО «Республіка Мрії» Ірина Старова,  з програмою екологічного корпусу міста Остін «Американські молодіжні роботи» (American YouthWorks) http://www.americanyouthworks.org/

Презентацію програми проведуть Парк Сміт (Parc Smith), виконавчий директор та Кріс Шеффілд (Chris Sheffield), директор програми, екологічний корпус «Американські молодіжні роботи».

Як повідомляє  координатор освітньої програми Центру безпечної енергії Тамара Ковальські, «Американські молодіжні роботи» є неурядовою організацією, яка покликана трансформувати життя молоді з груп ризику завдяки освіті, практичній підготовці у галузі обслуговування та проведенні «зелених» робіт. Організація управляє громадською чартерною школою для учнів старших класів, програмою загальноосвітньої підготовки (GED), а також програмами практичної підготовки у сфері «зелених» робіт і надання послуг, а саме: «Будівельники Каса Верде», «Екологічний корпус», «Комп’ютерний корпус» і «Корпус еко-енергії». За більш ніж тридцять років «Американські молодіжні роботи» допомогли тисячам місцевих юнаків змінити своє життя за рахунок громадської роботи, освіти і відданості до збереження природного середовища.

На офіційному сайті  Екологічного корпусу (еко-корпус) можна більш детально познайомитись  з програмою з практичної підготовки у сфері еко-робіт і обслуговування, яка дозволяє юнакам і молодим дорослим розбудовувати і відновлювати природне середовище завдяки втілення проектів парків і прогулянкових маршрутів, лісоведенню та відновленню довкілля у штаті Техас і за його межами.

Делегація відвідає школу для учнів старших класів, щоб зустрітися з її директором, Парком Смітом, дізнається більше про програми і зможе пройтися школою. Після цього Кріс Шеффілд проведе українських представників на ділянку у Зілкер парку (Zilker Park), де команди еко-корпусу оновлюють пішохідні доріжки і виполюють бур’яни. Делегати зустрінуться з молоддю, що там працює, і зможуть більше дізнатися про проекти.

За словами Тамари Ковальські, молоді люди, які працюють на цій ділянці, вже знають про візит делегатів і з нетерпінням чекають на зустріч з ними. 

Місце для фото Ірини Старової

 

Нагадуємо, що освітня програма, що відбувається у місті Остін (штат Техас) керується Центром Безпечної енергії та  спонсована  Центром лідерства Бібліотеки Конгресу США «Open World»

 

Просмотров: 640 | Добавил: rm | Теги: Ірина Старова, Центр безпечної енергії, Open World, Тамара Ковальські | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter