Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2012 » Июнь » 4 » Ірина Старова готує репортаж про відвідання товариства «Одинока зірка» клубу «С’єрра»
17:18
Ірина Старова готує репортаж про відвідання товариства «Одинока зірка» клубу «С’єрра»

Як повідомила наш делегат програми «Open World» Ірина Старова, програма, яку здійснює Міжнародний Центр безпечної енергії у місті Остін (штат Техас), настільки насичена, що бракує часу для оперативної підготовки матеріалів.

 

За словами делегата (представника ДЮГО «Республіка Мрія» ЗНВК №19), крім інших цікавих заходів вже відбулося відвідання Товариства «Одинока зірка» клубу «С’єрра» - організації активного відпочинку і збереження природи, що представляє приблизно 24 000 техасців і 10 регіональних груп. За результатами зустрічі буде підготовлений спеціальний репортаж.

 

За наданою ЦБЕ інформацією, управління захисту природи штату, яке географічно знаходиться поблизу Капітолію штату в Остіні, виступає у ролі центра лобіювання і масової комунікації, що підтримує інформаційно-пропагандистську і освітницьку діяльність з фокусом на своїх пріоритетах у сфері охорони довкілля. Серед них перехід від вугілля до чистої енергії, чисті енергетичні рішення, еко-транспортування, захист безпеки громади: чисте повітря і вода, охорона земельної спадщини і дикої природи, вода для людей і природного середовища.

 

«Регіональна група Остіна» клубу «С’єрра» - це громадська волонтерська організація, що складається з мешканців Остіна і прилеглих околиць, які дбають про довкілля. На рівні «Регіональної групи» організація функціонує повністю на волонтерських засадах.

 

У Техасі налічується декілька регіональних груп, і усі вони (окрім Ель Пасо (El Paso)) належать до товариства «Одинока зірка» клубу «С’єрра».

 

Від представників обох об’єднань делегати дізналися про видатну історію організації і про тренування широких верств населення, а саме: про роботу з волонтерами, збір коштів, використання ЗМІ, а також лобіювання органів місцевого самоврядування і уряду штату по питаннях довкілля. Усі члени місцевих організацій і робітники клубу «С’єрра» були запрошені на цю зустріч. Багато хто з них відвідав захід, поділився своїм досвідом з групою, а також мав можливість почути про роботу делегатів на Україні.

Просмотров: 664 | Добавил: rm | Теги: Open World, Відкритий світ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
avatar
1
Також сьогодні ввечері за Техаським часом запланована поїздка катером та спостерігання за кажанами. http://www.capitalcruises.com/bat-watching/

Міст на бульварі Конгрес (Congress Avenue) у центральній частині Остіна є місцем весняного і літнього проживання біля 750 тис. кажанів і 1,5 млн. кажанів у пік сезону спостерігання. Це найбільша міська колонія кажанів у Північній Америці. Прихід березня сповіщає про повернення кажанів на бульвар Конгрес у Остіні. З березня по квітень тисячі бразильських складчатогубів, переважно вагітні особини жіночої статі, мігрують з Мексики на північ, щоб народити потомство.

Щовечора біля заходу сонця кажани з бульвару Конгрес з’являються наче чорна хмара з щілин мосту. Розлітаючись по усій сільській місцевості у пошуках їжі, кажани споживають за попередніми підрахунками від 4,5 до 13,5 тонн комах.

Катерна поїздка дозволяє отримати найкращий з можливих видів на одне з найприголомшливіших видовищ дикої природи у світі.

avatar
2
Вечеря Ірини Вікторівни відбулася в ресторані «Тредгіллз Сауз» (Threadgills South). Ось офіційний сайт цього відомого у штаті Техас ресторану -
http://www.threadgills.com/index.php

Друзі, ми пропонуємо вам також побувати в цьому місці і відчути унікальну атмосферу, яка панує в цьому типовому для штату Техас ресторані. Дивіться відео.

avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter