Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS | ГлавнаяМой профиль | Регистрация | Выход | Вход

Главная » 2014 » Август » 12 » Літня школа АУП продовжується
10:38
Літня школа АУП продовжується

11 серпня відбувся другий день Літньої школи Академії Української преси з практичної медіаосвіти.

Тренери Сергій Чернявський та Інна Гадзинська продовжили піднімати актуальні для формування медіакомпетенцій питання: як планувати журналістський матеріал чи мультимедійну історію, Storytelling, тощо.

Делегати тренінгу знайомилися  з різноманітними виданнями, розглядали власні пропозиції, обговорювали переваги архіву міської бібліотеки.

Використовувалася інтерактивна робота в групах. Учасники були задіяні у практичній  роботі над власними проектами. Розроблявся алгоритм створення інформаційних ресурсів – друкованої газети та он-лайн блогів. Саме ці ресурси в якості продуктів творчої діяльності будуть розроблені учасниками в ході Літньої школи. 

Після обіду у приміщенні Національної спілки журналістів України відбулося виїзне засідання, в ході якого пройшла творча зустріч з визнаним авторитетом української журналістики, Юлією Мостовою, та з головою комісії з журналістської етики України, Володимиром Мостовим.

Громадське видавництво «Вісник Мрії» готує фрагментарні відео-звіти з цього та інших заходів.

На завершення робочого дня регіональні лідери медіа освітнього руху провели майстер-класи для педагогів.  Олена Куценко, заступник Голови КРП «Кіновідеопрокат»,  науковий координатор  експерименту з упровадження медіаосвіти в АР Крим, приділила увагу методики проведення медіаосвітніх занять  (для медіапедагогів) та досвіду інтегрованого викладання медіаосвіти за допомогою бінарних уроків. Галина Дегтярьова, доцент кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Харківської академії неперервної освіти, презентувала комплекс розробок медіа освітніх занять.

Захід модерував Олександр Мокрогуз, завідувач кафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання Чернігвського ОІППО ім. К. Д. Ушинського. Він розповів про нові шкільні програми з медіа культури.

Учні – юнкори  були задіяні в рамках Кіноклубу: українська кіноспадщина

Засідання кіноклубу провела Оксана Волошенюк, виконавчий директор АУП. 

 

Просмотров: 863 | Добавил: rm | Теги: АУП, Літня школа, Академія Української Преси | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar

Форма входа

Поиск

Новые комментарии

С начала мира

Когда мы вместе
Скрипка, Виолончель, Фортепиано, Хор, Top 40, EDM, Epic Drops, Heavy Bass Bri

Иди к своей мечте 
эмбиент, хард-рок, мощный, эмоциональный, мрачный, глубокий, загадочный


Друзья сайта

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Flag Counter